dilluns, 9 de gener del 2023

Ja tornem, i potser el millor de l'Eskpada

Després del bon sopar d'ahir recollim l'apartament, i ens en anem a dormir. Ens em promès no arribar massa tard a Barcelona, que demà s'ha de treballar i anar a classe. Així ens aixecarem d'hora, i aquesta vegada, tot i que ho intentarem, no visitarem cap futur destí.

Des de Barcelona ja sabem que aquesta nit nevarà, i la previsió ho confirma, diu que començarà a partir de les 4 de la matinada, i que caurà una bona nevada 👏👏👏.  Ho esperem, doncs ja sabeu que ens encanta veure nevar, tot i que hagem de conduir.

 A dos quarts de 8 del matí el carrer ja està totalment nevat:

 I a les 9 la màquina ja passa per netejar els carrers:

Sortim de l'apartament per anar a buscar el cotxe i han caigut més de 10 cm. I quan arribem al nostre cotxe està així:

Ens tocarà, altre vegada com a Grimentz, treure la neu de damunt del cotxe 😡. Ho fem just per poder entrar, moure el cotxe fins a la porta de l'apartament per carregar totes les maletes, mentre no para de nevar:

I ara be, potser el millor de l'Eskpada: Isola 2000 està a 2.000 m. d'alçada, i per arribar-hi son 18 Km. de carretera de muntanya que puja bastant i amb unes quantes corbes en forma de paella. Per sort no hem de pujar si no baixar. Si pugéssim segur que hauríem de posar cadenes, però intentem evitar-ho. 

El cotxe respon molt be gràcies al pneumàtics "All Seasson", i poc a poc anem baixant, encantats amb les estampes que anem veient:


 
La nevada no para, i mentre baixem seguim gaudint. Ens agrada especialment quan la carretera està totalment blanca, i no es veu l'asfalt negre:
 

Aquí podeu veure dos minuts de la baixada, per nosaltres va ser molt !!! EMOCIONANT I ESPECTACULAR !!!:




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada