dissabte, 26 de gener del 2013

Visitant futurs destins

Finalment avui hem decidit, tot i la joia trobada ahir, no esquiar i anar a fer una mica de turisme, així que hem agafat el cotxe i sortint d'Avoriaz hem vist això:


Les muntanyetes de neu son cotxes colgats literalment sota la neu.

Hem baixat cap a Morziine, i hem anat cap al nord, per després girar a la dreta cap a Châtel, poble que ja varem visitar esquiant.


Després un port de muntanya bastant maco, cap a Morgins, que també varem visitar amb esquis, i hem continuat adentrant-nos a Suïssa, Monthey, Martigny, i fins a Verbier.

Verbier és una estació molt important perquè s'hi celebra la final de freestyle de la competició de freestyle, i per això és un possible destí. Ens ha sorprès molt, doncs es molt gran, maco, però poc recollit. És impressionant el nivell que hi ha, per els que heu estat a Gstaad s'hi assembla. Tot son els típics xalets suissos.


Després hem tornat cap a Avoriaz, i passàvem per Chamonix, i hem decidit parar a fer una ullada a un dels pobles mes famosos dels Alps. Ens ha sorres molt positivament, és un poble mes normal, i te un centre peatonal encantador, amb gent al carrer i amb força glamour.


Hem sopat en un restaurant amb vistes al carrer i després hem fet cap a Avoriaz, on em començat a fer maletes i portar-les cap al cotxe, que es un bon merder.



1 comentari: