dimarts, 12 de juliol del 2022

Un dels pobles més bonics de França, ......, o no

Avui ha tocat visitar una dels pobles més bonics de França, segons la web francesa, es clar,  https://www.les-plus-beaux-villages-de-france.org. Si es repassen els pobles que hi ha en aquesta web, segons el nostre criteri n'hi falten alguns, com per exemple Meribel, clar que en el que fa a pobles de neu nosaltres som poc objectius, ja ho sabem.

El poble és Beaux, situat molt a prop de Saint Remy, on vam dormir la nit passada.

El poble està penjat en una roca. I conforme s'hi arriba ja es veu que quelcom especial hi ha, degut a que hi han cotxes aparcats per tots el vorals de la carretera. De tants cotxes que hi ha, les meves senyores han estat a punt de fer-se enrere de visitar el poble, finalment les he convençut.

Es tracta d'un poble mitgeval. Aquí en teniu unes fotografies:


El cert es que ens ha semblat massa turístic, i sense un encant especial. Sí està be i es maco, però els nostres Pals, o Peratallada, per posar només dos exemples, no tenen res a envejar-li.

El que passa es que els francesos saben vendre's mooooolt be. N'hauríem d'aprendre.



2 comentaris:

  1. Com tu bé dius, tenim pobles així sense oblidar-se de Monells!

    ResponElimina
  2. Sí, sí, Monells és un altre bon exemple com també Vulpellac, Empúries, Peralada, Baget, Camprodon, Arties, Altafulla, Porrera i tants d'altres. Visitem-los i promocionem-los.

    ResponElimina