divendres, 25 de maig del 2018

GP Mònaco 2017, la cursa

Diumenge

Arriba el dia tant esperat de la cursa.

En llevem d'hora per poder agafar un bon lloc a la tribuna Z. La tribuna no està plena i podem triar un bon lloc.

Els iots que tenim just davant de la nostre ubicació, estan totalment buits i només s'ompliran minuts abans de la cursa. El luxe que transmeten és increïble, i la gent que hi ha s'ho pren amb molta calma, realment no estan aquí per la cursa, si no per dir que han estat aquí, i la cursa és el menys important.



Atenció al helicòpter que hi ha sobre el segon iot. Ja no n'hi ha prou amb tenir un iot increïble i amb tots els luxes, a més a més ha de portar un helicòpter........


Quan comença la cursa l'emoció corre per les venes, i el soroll dels cotxes omple tot el circuit. La grada elegida no es la més còmode, però sens dubte és la que permet tenir els cotxes més a prop. 

Aquí us deixo les millors fotografies que vaig fer de la cursa. Gràcies al zoom 70-300 que vaig comprar expressament per la cursa vaig poder fer aquestes fotografies dels cotxes sortint del túnel:




La corba del Tabac, amb les tribunes plenes de gent:


Així es veien els cotxes passar per davant de la nostre grada Z. A les fotografies no es pot apreciar, però els cotxes passen molt a prop, i quasi pots veure els ulls dels pilots, llàstima de les valles que si no ja seria total !!.

 

Avançar un cotxe a Mònaco és quasi impossible, tot i així en Jenson Button va intentar avançar al Portier, la corba just abans del túnel. La maniobra va acabar amb accident i amb el seu cotxe totalment malmès. Va poder continuar tot el túnel però al sortir va haver de abandonar la cursa i va "aparcar" el cotxe a l'escapatòria del final del túnel, i això està just al costat de la nostre grada Z, i vàrem poder fer aquestes fotografies: 


La cursa ha acabat i tothom aplaudeix i tots els iots del port fan sonar les seves sirenes, és un moment màgic.


7è Consell: No es permès canviar-te de grada, però sí et pots moure per dintre de la teva grada. La Z és una grada on la gent gafa un lloc i no el deixa de cap manera. Sí vols fer fotografies posant-te a primera línia has de demanar a la gent que et deixi posar-te al seu lloc de "privilegi". Aquesta acció és moltes vegades interpretada com que vols agafar-li el lloc, i hi ha gent molt gelosa, armeu-vos de paciència !!!-
Un vídeo del la volta d'honor, on es veu clarament la visió que teníem del circuit i on es pot sentir la sirena de tots el iots.


Aaaahhh, i el de menys es qui va guanyar........, sobre tot per que va ser un Ferrari, i nosaltres som més de Mercedes.........



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada