dimarts, 6 de setembre del 2022

La illa de Skye

Avui toca visitar la illa de Skye. Teníem els nostres dubtes de si visitar-la o no. Tothom deia que no ens la perdéssim, i al final els hi vam fer cas.

Ens llevem mooooolt d'hora, a les 6 del matí per poder agafar el ferry de les 7:25. El viatge és mitja hora, i el vàrem fer sota la pluja.

Al arribar volíem esmorzar, però tots els pobles de l'illa son quatre cases, i vàrem tardar quasi dues hores a trobar un lloc on poder esmorzar.

De l'illa recomanen sobre tot les Culliungs, unes muntanyes que hi ha al sud i el Old Man of Stor, una formació rocosa que hi ha al nord, però que s'ha de caminar quasi dues hores i que no creiem que valgui la pena.

Les imatges que veiem:

 
Això son les Cullings, boniques, pero ........
 
 
A Glenbrittle, no hi ha res de res, la platja i un bar dins d'un contenidor......., és bonic, i sobre tot salvatge, però.......
 

A Elgol, tampoc hi ha poble, i es veuen imatges boniques, però....... tampoc maten.

A Portree, el port:


Però intentar sopar en aquesta illa es molt complicat, doncs tot es amb reserva o està tancat, i quan finalment mengem un "Fich and Chips", hi ha més arrebossat que peix. De fet es que venir al Regne Unit i pretendre menjar be, és un impossible.

  



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada