dimecres, 3 de gener del 2018

Aventura difícil de viure als Pirineus

Ahir al matí dèiem que "el dia pintava molt be, amb neu fresca, i sembla que ha de sortir el sol. Així ens animem a anar a "Les Bottieres", una de les puntes del domini de "Les Sybelles".

Un parell de fotografies fetes durant el camí:


Aquest és el planell del recorregut (en groc) fins a "Les Bottieres" (cliqueu sobre la imatge per veure-la més gran):


Quan sortíem de Les Bottieres, ens van avisar que tota la part alta del domini es podia tancar per fort vent. A més a més començava a nevar. Si ens tancaven la part alta del domini seria moooolt complicat tornar a l'apartament a Saint Sorlin d'Arves.

Anant tot el depresa que podíem, varem començar a desfer el camí fet, i al arribar al telecadira 15, ja estava tancat. Continuem cap al centre de l'estació de La Toussuire. Al arribar-hi encara vàrem poder agafar el telecadira 20, que ens permetia arribar al que enllaçava amb el telecadira que ens podia pujar a la part alta de l'estació, per enllaçar amb Saint Sorlin d'Arves.

Al arribar al telecadira 9 i 7, ja estaven tots dos tancats, Definitivament havíem perdut l'enllaç amb l'apartament.

Vàrem buscar una solució, i mentre esperàvem ens vàrem refugiar en aquesta caseta:

  

A l'oficina de turisme, ens van dir que la única opció era anar amb SkiBus fins a Le Corbier, i allà agafar un telecadira per enllaçar amb l'estació de Saint Jaean d'Arves, i des d'allà, un altre SkiBus fins a Saint Sorlin d'Arves. Dit i fer ens vàrem posar a fer-ho, era un merder, però no hi havia millor opció.

El SkiBus de La Toussuire fins a Le Corbier, com veieu no érem els únics que ens havíem quedat "penjats".


Continuava nevant, i cada vegada amb més força, i vàrem fer el recorregut planejat sense cap problema. 

Al agafar el SkiBus cap a Saint Sorlin, la parada tenia aquesta estampa:


I al arribar a l'apartament la nevada ja era molt important. Algú encara tenia ganes i humor de baixar esquiant per la carretera, fins a la porta de l'apartament, endevineu qui?. Això sí que és skis-au-pieds!!


Aquí podeu veure el recorregut de tornada (en morat): 


Resumint tota una aventura, que com diu el títol, difícilment haguéssim pogut viure als nostres estimats Pirineus.

Per finalitzar direm que la nevada cada vegada era més important, i més bucòlica i més........., però això ja serà un altre post.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada