diumenge, 7 de gener del 2018

Visitant futurs destins 2 ...., o no

Continuem visitant La Plagne. Només tres fotografies per que veieu el que es La Plagne:

La Plagne Centre:


La Plagne Aime 2000 i el Paquebot:


La Belle Plagne:


Deixarem la història que hi ha darrera d'aquestes imatges per un altre dia.

La valoració us la deixem a vosaltres, què opineu del que apareix en aquestes imatges????



3 comentaris:

  1. Doncs....la plangne aime 2000 no crec q sigui la opció més bonica/bocolica no??
    Qui és q té més números per una següent eskapada?

    ResponElimina
  2. Doncs sí, La Plagne Aime 2000, no es la nostre opció preferida per allotjar-se al domini de Paradiski, de totes maneres s'ha de visitar i conèixer la seva historia. La pots veure aquí: http://www.nevasport.com/noticias/art/35716/40-anos-del-crucero-de-los-Alpes/.

    De fet tota La Plagne és tant lletja que es va construir dos centres més, en una altre vall: La Plagne Bellecote (que vol dir costat bonic), i la Belle Plagne (que vol dir La Plagne bonica). Bellecoté, es una altre construcció brutal, tot i que no tant construïda en alçada, que sembla una presa al mig d'una vall estreta: http://www.athenaadvisors.co.uk.gridhosted.co.uk/u/documents/Plagne-Bellecote-01.jpg. Pel que fa a Belle Plagne sí és més bonica, tal i com es veu a la darrera foto, ja que son edificis més baixos i sense tanta massificació.

    Pel que fa a futures eskpades......, doncs no ho se depèn de mooooltes coses, però tenim moltes ganes d'anar a Els Dolomites, i també a Ischgl/St. Anton, i Verbier per la final del FWT, però als Alps francesos encara ens queden el mateix Paradiski o Tignes Val d'Isere o Flaine o Serre Chevalier o Alp d'Huez o Les 2 Alps, n'hi han tants ......

    ResponElimina
    Respostes
    1. També hi ha dos destins prioritaris: el descens de Wengen, per veure si l'ambient suís és gaire diferent de l'austríac, i repetir la Hahnenkamm de Kitzbühel, que és una promesa feta als nens.

      Elimina