divendres, 5 de gener del 2018

Després de la nevada

La nevada del dimarts ens va agradar mol, moltíssim, però aquestes grans nevades son provocades per tempestes, en aquest cas l'anomenada Eleanor. Aquesta venia amb vents de fins 140 Km/hora, que ens van dir que mai s'havien vist a Les Sybelles. Tot això te un problema, un graaaaan problema pels esquiadors: els vents no son amics dels remuntadors i les grans acumulacions de neu solen seguir a llei de la gravetat i cauen de forma violenta provocant allaus, i les estacions es veuen obligades a tancar els remuntadors.

El dimecres tot el domini estava tancat pel fort vent i el dijous pel perill d'allaus. No vàrem poder esquiar cap dels dos dies :-(((((, i tampoc fer turisme, doncs les carreteres estaven plenes de neu, i circular no era recomanable, i tot i que podríem haver agafat el cotxe, vagis on vagis tampoc es pot veure res. Ens les vàrem ingeniar per fer varies coses, entre elles jugar al Riski Lavango:


Finalment avui, divendres sí han obert una part del domini, però tampoc en la seva totalitat, els enllaços d'altura estaven tancats.

Nomes un parell de fotografies, la primera del poble de Saint Sorlin després de la nevada:


Al final del dia va sortir el sol, i les Agulles d'Arves es veien així d'espectaculars:


Als Alps hi han coses que al Pirineu es comencen a veure, però encara costen, un exemple és aquest bar situat en mig de les pistes, és el que s'anomena restaurant d'alçada:


Fixeu-vos en el detall de les les dues escultures de fusta de cabres, als extrems de la fotografia:


L'interior tot de fusta és espectacular:


En un extrem hi ha aquesta terrassa amb sostre transparent:




2 comentaris:

  1. Quina passada d eskapada! I amb aventura inclosa 😁sort q teniu recursos (q va ser més complicat tornar amb skibus o els 2 dies de parada tècnica?)

    Felicitats per l eskapada i gràcies X compartir-ho!

    ResponElimina
  2. L'aventura no ens havia passat mai amb les tres eskpades que hem fer als Alps. L'"error" va ser el tema de que tanquessin els enllaços pel vent, ja que per horari anàvem perfecte i hauríem pogut enllaçar sense problemes.

    Ens vàrem "espantar" una mica, més que res per que agafar un taxi és complicat i car, però els recursos son mèrit de la dona, que és la que s'ho va currar anant a l'oficina de Turisme i preguntant quines opcions teníem.

    Respecte a que va ser més complicat, sens dubte els dos dies de no poder esquiar, ja que a sobre tampoc vàrem poder fer turisme......., en fi coses que passen als Alps.

    ResponElimina