dimecres, 15 de gener del 2020

L'inici de la nostra més llarga Eskpada

En la nostre més llarga Eskpada, ens han passat tantes coses que ni temps hem tingut de penjar entrades al nostre blog, ara ens hi posem per pugeu veure algunes de les coses que vàrem fer.

Aprofitant certes circumstàncies, podíem passar el Nadal a Suïssa i de cap que ens hi tirem.

Volíem fer cinc o sis dies d’esquí i cinc o sis dies a la zona de Friburg i Charmey, per estar uns dies on passàvem els estius de petit. Les circumstàncies, però, ens van forçar a estar una setmana al Valais, la zona d’esquí, i quatre dies a Charmey.

De camí cap al Valais, on vàrem passar la primera setmana, passem per Montreux i visitem el Chateau de Chillon. Es tracta d'un bonic castell medieval molt ben conservat tant per fora com per dins, a la riba del Llac Leman, el que li dona un encant especial.

Una panoràmica i tres fotografies de l'exterior:


L'interior te uns patis molt macos, i les algunes estàncies dignes de veure i sobre tot amb uns sostres  espectaculars:


De totes maneres potser el que més ens va agrada va ser la capella, molt ben restaurada, i presentada d'una manera molt original:


I les vistes sobre els Alps:


A l'esquerra d'aquesta fotografia hi ha l'estació d'esquí de Les Portes du Soleil, i el seu sector de Chatel, que vàrem visitar el 2013,  ho podeu veure aquí, i si amplieu la quarta fotografia i us hi fixeu be, es veu el aquest Chateau de Chillon, sota l'autopista.

El castell val la pena veure'l per fora si sou a prop, però la nostre opinió es que entar-hi no val la massa la pena, si un no és molt fan dels castells medievals.

Al sortir del Castell ens dirigim a Montreux, on volem retre el nostre homenatge a Freddie Mercury i visitar el seu famós mercat de Nadal, però això ho veureu a la propera entrada d'aquest blog.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada